Werken Met Mijke

Wil je met mij aan de slag en dus een creatieve geest die structuur aanbrengt in je interieur en een passend advies geeft dat jou op het lijf geschreven is?

Ik werk als volgt; aan de hand van een eerste kennismaking- intake gesprek maak ik een wensenlijst die ik vertaal naar een persoonlijk online moodboard op Pinterest. Na afstemming en goedkeuring ga ik hiermee aan de slag en maak ik een interieur advies. Dit bestaat uit;

Een volgende fase is de realisatie; het uit handen nemen en coordineren van de totale inrichting en eventuele verbouwing. Bouwbegeleiding, verbouwingen en op maat meubilair realiseer ik in samenwerking Met Jan. Ik verzorg de totale inrichting tot en met het shoppen van de meubels. Met Mijke is aangesloten bij CRISP, beroepsvereniging voor stylisten. Partners zijn;