8 jaar | Met Mijke

01/05/2018

Mijke van 44 jaar woont in Raamsdonk na haar hele leven in Rotterdam te hebben gewoond.
Ze is communicatie professional en interieur stylist. Deze combinatie maakt haar bedrijf zo uniek.

Met Mijke bestaat dit jaar 8 jaar, een goede reden om dit interview online te zetten! Voorheen studeerde Mijke vormgeving en communicatie.  Daarna werkte zij twaalf jaar lang bij verschillende reclame bureaus.  Altijd zat zij tussen de creatieven maar kreeg zelf de kans niet om zich daar in te ontwikkelen. Heel moedig zei ze haar vaste baan op en vertrok naar het zuiden van het land. Hier ging zij doen wat helemaal bij haar past, een grote stap maar zeker een goede!  Een nieuw begin. De communicatie waar Mijke voor gestudeerd heeft wilde ze zeker blijven benutten. Communicatie, interieur en styling raken elkaar continu. En dit geheel kan Mijke haar klanten bieden.
Door middel van deze prachtige combinatie van verschillende werkzaamheden die zij beheerst,
kan zij haar klanten een compleet plaatje bieden en dat slaat goed aan. Gedurende de 8 jaar dat ‘met Mijke’ actief is, is er een goede continuïteit in het aantal klanten dat zij mag helpen.

Een heel groot onderdeel van haar bedrijf is haar man Jan.  Met zijn bouwkundige achtergrond worden de wensen van de klant nog completer gemaakt!  Het avontuur samen aangaan was dan ook meer dan voor de hand liggend.
Hun huis is hun visitekaartje. Samen vormen ze een mooi team.

De Barn die zich achter het huis bevindt noemen Mijke en Jan ‘Object 43’. De mag ik wel zeggen MEGA grote ruimte wordt gebruikt als atelier, fotolocatie en er kunnen ook workshops gegeven worden.  Met de enorme hoeveelheid lichtinval en de grote oppervlakte kun je werkelijk alle kanten uit.
Ook slaat Mijke hier haar eigen styling producten op en werkt zij
regelmatig mee aan inspirerende fotoshoots voor verschillende bedrijven. Het aan huis werken bevalt goed. Je heb altijd alles bij de hand en kent de ruimte en de lichtinval het aller best.

Tijdens het interview laat Mijke mij haar portfolio zien. I’m impressed, wow!
Een project waar Mijke nog steeds met heel veel plezier op terug kijkt is er een die plaatsvond in Antwerpen.
Ze werkte hier samen met een groot en bekend merk. Alles moest tot in de puntjes verzorgd worden.
Dit ging van de tafel aankleding, de rietjes in de bekers, het bestek, natuurlijk de aankleding en styling.
Het fijne is dat je tijdens zo’n project jezelf helemaal kunt laten gaan.

Het ondernemerschap bevalt Mijke meer dan goed. Eigen tijd indelen, een eigen planning maken en de afwisseling die bij haar werkt komt kijken zou ze voor geen goud willen inruilen voor een baan als werknemer.  Mijke omschrijft zichzelf en haar bedrijf als optimistisch, energiek en creatief.  Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar ‘met Mijke’ en ‘Object 43’ neem dan een kijkje op de website.

Deel dit project op Facebook Deel dit project op Twitter Deel dit project op Pinterest Deel dit project op LinkedIn